Insamling för att rida mot reumatism

Insamlingen till Cornelia startades för att underlätta familjen Wahlmarks tillvaro. Ingen ska behöva uppleva kronisk smärta för sin reumatism och framför allt inte någon så ung som Cornelia.
Det som lindar mot värken är medicin och rörelse och Cornelias högsta önskan är att få rida på ridskola. Men då detta inte var en ekonomisk möjlighet för familjen var det en självklarhet för oss att starta en Swishinsamling till förmån för detta ändamål. Familjen Wahlmark är otroligt varma och välkomnande och förtjänar att bli ordentligt uppskattade.

Att kunna göra en konkret skillnad för de som befinner sig i en tuff situation är viktigt och går hand i hand med det välgörenhetsarbete som BVSC väljer att delta i.

Totalt samlade BVSC tillsammans med Bearded Villains Queens Sweden, The Villainettes och Diamonds and Beards ihop 11500 kronor. Detta gör att Cornelia kommer att kunna rida en lång tid på ridskola men också att familjen kan göra något kul och välförtjänt tillsammans.


Come celebrate our three chapters 3 year anniversaries on April 27-29th (Main party: 28th at Hard Rock Cafe) in Gothenburg. Beards, hugs, cheers and more beards.
We welcome villains, hopefuls, villainettes and queens worldwide. 

THIS WEEKEND WILL BE EPIC, PREPARE YOURSELF!
————————————————————————
Buy tickets at www.biljettkiosken.se/gothenbeard2018 and if you got any questions please write to the hosting chapters

BVSC på Musikhjälpen 2017

Bearded Villains Swedish Chapter på Musikhjälpen 2017
Every year we gather our forces, and make this event our biggest fundraiser of the year.

This years event was held in the beautiful city of Umeå. And we the Villains of BVSC was seen all over town, spreading love and awareness via hugs and general kindness.

So far, our part in Musikhjälpen has raised 87.071 SEK, about 10.324 USD.

This year helping Radiohjälpen and Musikhjälpen to raise money to help prevent sex trade of children all around the world.
A most crucial mission!

A big thanks to our sponsors
@reuzelsweden
@beardmonkeysweden
@beardshopse

Thank you to everyone for all your love and support!

We salute you!
Love always!