Insamling: Rida mot reumatism

Insamlingen till Cornelia startades för att underlätta familjen Wahlmarks tillvaro. Ingen ska behöva uppleva kronisk smärta för sin reumatism och framför allt inte någon så ung som Cornelia.
Det som lindar mot värken är medicin och rörelse och Cornelias högsta önskan är att få rida på ridskola. Men då detta inte var en ekonomisk möjlighet för familjen var det en självklarhet för oss att starta en Swishinsamling till förmån för detta ändamål. Familjen Wahlmark är otroligt varma och välkomnande och förtjänar att bli ordentligt uppskattade.

Att kunna göra en konkret skillnad för de som befinner sig i en tuff situation är viktigt och går hand i hand med det välgörenhetsarbete som BVSC väljer att delta i.

Totalt samlade BVSC tillsammans med Bearded Villains Queens Sweden, The Villainettes och Diamonds and Beards ihop 11500 kronor. Detta gör att Cornelia kommer att kunna rida en lång tid på ridskola men också att familjen kan göra något kul och välförtjänt tillsammans.