Musikhjälpen i Växjö 2023

Välkommen till Bearded Villains Swedish Chapter på Musikhjälpen i Växjö!

Sedan vår början 2015 har Musikhjälpen varit hjärtat i BVSC:s välgörenhetsinsatser. Vi har fyllt Kärlekens torg med skratt och glädje genom lotterier, hoppborgar, mekaniska tjurar, kaffe och kaka, popcorn och små kärlekslappar – en festival av kärlek och gemenskap.

Och låt oss inte glömma det spektakulära fackeltåget på lördagen, en oförglömlig syn som förenar oss i ljuset av engagemang. BVSC:s bössa, redo att öppna så fort tillfälle ges, har sedan vår start genererat över 1 miljon kronor till Musikhjälpens olika teman. Varje gåva, varje bidrag, är ett steg närmare en värld där ingen behöver lida av hunger.

Musikhjälpen är inte bara en insamlingsaktion för oss – det är Chaptrets största tillfälle att förena, umgås och skapa minnen för livet. Låt oss tillsammans göra skillnad och bekämpa hunger. Din generositet är nyckeln till en ljusare framtid. Donera idag och bli en del av vårt kärleksfulla bidrag till en värld där ingen ska svälta.

Gå in på https://bossan.musikhjalpen.se/bearded-villains-swedish-chapter för att stötta vår bössa och samtidigt bidra till en värld fri från hunger!